Del
Vælg mellem 115 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kelstrup Strand_160-C2228
Emne nr. 160-C2228
Børnevenlig strand i grønne omgivelser ved det rolige Sandvig

Stranden ved det idylliske sommerhusområde består af fint sand og småsten, og vandet er lavt langt ud. Stranden har Blå Flag garanti for høj vandkvalitet, flere badebroer samt toilet og p-plads i nærheden. Kan I lide at fiske, er der masser af muligheder ved Lillebælt.

Området er oplagt til vandre- og cykelture. Lad evt. turen gåde 9 km til Slivsø, der er hjemsted for ca. 180 fuglearter som bl.a. havørne og isfugle. Skal der lidt mere action til, er HighPark Sønderjylland i Aabenraa lige sagen. Der er kun 17 km dertil. Her kommer I til tops i trækronerne ad fire baner hver af forskellig sværhedsgrad, så hele familien kan være med. Ta’ også med svævebanen på tværs af slugten og oplev den smukke udsigt de 20 meter ned.

Der er kun 10 km til Haderslev, hvor man kan hygge sig med godt shopping miljø, smuk natur og fine historiske seværdigheder. En af disse er Domkirken – Vor Frue Kirke, der er en smuk gotisk katedral. Domkirken er åben for besøgende, og kirken rummer både fin kirkekunst og inventar af høj standard.

En sjov og anderledes måde at opleve Haderslev på er med den moderne og eldreven dambåd på Haderslev Dam. Turen tager ca. en time og man kan stå af og på undervejs. En unik måde at opleve naturen og dyrelivet omkring dammen på. Et af de steder, man kan stå af, er ved Haderslev Dyrehave, der er Danmarks næststørste, og som består af både sletter og skov. Her lever ca. 200 dådyr og 20 krondyr, og hver sommer fødes ca. 70 kalve. Flere af stierne i haven er handicapvenlige

Lej sommerhus ved Kelstrup Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse ved Kelstrup Strand, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus ved Kelstrup Strand er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse ved Kelstrup Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Kelstrup Strand her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus ved Kelstrup Strand, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.