Del
Vælg mellem 89 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Råde Strand_121-62-1020
Emne nr. 121-62-1020
Naturskønt ferieområde med fine oplevelser til lands og vands

Råde Strand er en fredelig lille sandstrand med lavt vand. De overskuelige forhold gør det trygt at lade børnene lege i vandkanten. Et grønt og meget familievenligt område.

Ta’ cyklerne de knap 6 km til Aarøsund Havn og tag færgen videre til Lillebælts perle; Årø. Her mærker man straks roen og det behagelige tempo. På havnen kan man nyde synet af de små kuttere og lystbåde i marinaen og spise en is fra havnekiosken. På turen rundt på øen kommer man forbi åbne græsarealer med store flokke af grågæs og viber samt græssende køer, og man kan besøge Vingården med vinsmagning og vandretur på vinmark og i æbleplantage. Flere steder på øen er der gårdbutikker, hvor man kan købe lokale specialiteter som kød, honning og grøntsager. Slå også vejen forbi Årø Fiskerøgeri og køb lækre nyrøgede fisk med hjem.

En anden anbefalelsesværdig sejltur er med den moderne og eldreven dambåd på Haderslev Dam. Turen tager ca. en time og man kan stå af og på undervejs. En unik måde at opleve naturen og dyrelivet omkring dammen på. Et af de steder, man kan stå af, er ved Haderslev Dyrehave, der er Danmarks næststørste, og som består af både sletter og skov. Her lever ca. 200 dådyr og 20 krondyr, og hver sommer fødes ca. 70 kalve. Besøg også shopping miljøet i Haderslev og den smukke gotiske domkirke – Vor Frue Kirke.

Kan I lide at fiske, er der masser af muligheder ved Lillebælt – bl.a. efter store havørreder.

Lej sommerhus ved Råde Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Råde Strand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus ved Råde Strand er således det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse ved Råde Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Råde Strand hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus ved Råde Strand, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.