Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Årø_130-F07214
Emne nr. 130-F07214
Oplev den uforstyrrede og naturskønne perle i Lillebælt

Ca. 1,5 km fra fastlandet ligger denne dejlige ø, hvor livet leves i pagt med naturen. Der er færgesejlads hver time fra tidlig morgen til sen aften mellem Aarøsund på fastlandet og Årø. Turen tager få minutter, og der er gode busforbindelser mellem færgen og Haderslev.

Tirsdage og torsdage i juli og august kan man også ankomme til øen som pirater. Flodbåden Helene sejler under piratflag, og der er særlige pirataktiviteter ombord for børnene. En af disse er skattejagt på øen efter udleverede skattekort. Fjordbåden Helene er desuden kørestolsvenlig.

Når man ankommer til Årø, mærker man med det samme stilheden og det rolige tempo. På havnen kan man nyde synet af små kuttere, der lægger til og læsser dagens fangst, og lystbåde i marinaen, mens man spiser en is fra havnekiosken.

Har man ikke selv cykler med, kan de lejes på Brummers Gaard, der også udlejer havkajakker, fiskenet og trækvogne. På turen rundt på øen kommer man forbi åbne græsarealer med store flokke af grågæs og viber samt græssende køer, og man kan besøge Vingården med vinsmagning og vandretur på vinmark og i æbleplantage.

Flere steder på øen er der gårdbutikker, hvor man kan købe lokale specialiteter som kød, honning og grøntsager. Slå også vejen forbi Årø Fiskerøgeri og køb lækre nyrøgede fisk med hjem. Øen har flere restauranterne, bl.a. Brummers Gaard cafe der serverer øens specialiteter.

Årø har også en parkgolfbane samt en herlig naturlegeplads med madpakkehus og grillplads, gode badestrande og fiskepladser.

Lej sommerhus på Årø hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse på Årø, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus på Årø er derfor det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse på Årø til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus på Årø her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus på Årø, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.