Del
Vælg mellem 205 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fredericia og omegn_326-55020
Emne nr. 326-55020
Spændende by ved Lillebælt med historie og skønne naturoplevelser

I Fredericia findes et af Nordeuropas største og bedste bevarede voldanlæg med både kanoner og voldgrave. Anlægget fra 1650 danner en smuk ramme om den ældste del af byen. Fredericia blev faktisk anlagt som en fæstningsby, og derfra har byen udviklet sig til ”en rigtig by”. På Fredericia Bymuseum kan man få meget mere at vide om den interessante historie.

I dag er Fredericia en fredelig by med hyggelige butikker og spisesteder og masser af aktiviteter. Byen er et yndet mål for krydstogtsskibe, da skibene lægger til kaj tæt på bymidten med mulighed for at besøge mange seværdigheder som bl.a. LEGOLAND, Koldinghus, Kongernes Jelling og Egeskov Slot og ikke mindst de mange aktiviteter der er ved det skønne Lillebælt.

Lillebælt er et af de steder i Danmark, hvor der er flest marsvin. Man mener, at der om sommeren samles op mod 3.000 af de legesyge dyr her. Og hvem vil ikke gerne opleve disse i deres rette element? Derfor afholdes der hvalsafari med guide med afgang fra både Fredericia og Middelfart.

Lillebælt er også et perfekt sted at tage på fisketur – eller på kano- og kajaktur. Ved Den Gamle Lillebæltsbro finder man et af de mange gode dykkersteder i Lillebælt. Og selvfølgelig er der også børnevenlige strande ved Lillebælt. En af de mest populære ved Fredericia er Østerstrand, der ligger tæt på bymidten og gågaden. Stranden har Det Blå Flag, her er livreddere og et særlig trygt anlæg til svagtseende og småbørnsfamilier, boldbaner, café, bålpladser, kiosk, parkering og toiletter.

Lej sommerhus i Fredericia her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Fredericia, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Fredericia er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Fredericia til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Fredericia her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus i Fredericia, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.