Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Emne nr. 090-39260
Et af Danmarks smukkeste naturområder med klinter og laguner

På toppen af halvøen Hindsholm ligger Fyns Hoved som det nordligste punkt på Fyn. Området er beriget med det særlige tørre Storebæltsklima med mange solskinstimer og kun lidt regn, hvilket giver et helt særligt lys, som sammen med det betagende landskab gennem tiderne har trukket mange kunstnere til.

Det dejlige klima er også ideelt for alle, der kan lide at være aktive i naturen, samt alle, der er glade for vand. Ved Fynshoved Strand kan man kan både bade i Storebælt og i Korshavnen. Korshavn ligger en i skøn lavvandet lagune med roligt vand og sandbund og er ideelt for børnefamilier. Det lave vand langs kysten er også ideelt til familiefisketure og -sejlture i jolle og kajak.

Fra Fyns Hoved er der kun en halv times køretur til den hyggelige gamle by Kerteminde, hvor man bl.a. kan gå i vikingernes fodspor, opleve det spændende liv i Fjord & Bælt. Byen indbyder også til vandreture, hvor man kan nyde stemningen blandt bindingsværkshuse og charmerende bymiljø samt ved byens havne.

Lej sommerhus ved Fyns Hoved hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse ved Fyns Hoved, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Fyns Hoved er således det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse ved Fyns Hoved til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Du slipper altså for at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Fyns Hoved hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus ved Fyns Hoved, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.