Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Emne nr. 084-M65273
En hyggelig historisk ø på kanten af Det Sydfynske Øhav

Helnæs er en naturskøn og fredelig ø, der er forbundet med Fyn af en smal vejdæmning. Øen har en spændende fortid, og man ved, der har levet mennesker her helt tilbage til stenalderen. Øen er rig på gravhøje, og lige efter dæmningen ligger en kæmpevold, Bobakkerne, der er perfekt til vandreture. Det samme er engområdet Maden vest for Helnæs by.

Helnæs Bugt ligger lige på kanten af Det Sydfynske Øhav og er kendt for områdets fineste fiskesteder med store og mange havørreder.

Ved Helnæs Mølle liger en naturskole, hvor man kan klatre og rappelle, leje islandske heste kajak, joller og kano samt spille fodboldgolf. Her er også en fortræffelig strand med lavt vand og badebroer og godt fiskevand. Helnæs Fiskerhuse er endnu en dejlig lavvandet vadestrand ud til den sydøstlige del af Helnæs Bugt.

Planlægger I en udflugt til ”fastlandet”, er der kun 23 km til den historiske købstad Assens, hvor der er en skøn stemning af gamle dage og mange seværdigheder. Besøg bl.a. Vor Frue Kirke med det ottekantede tårn og Assens Miniby. Er I vilde med biler, kan I glæde jer til et besøg på Strøjer Samlingen ca. 9 km fra Assens og Skoda Museet i Glamsbjerg.

Lej sommerhus på Helnæs hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse på Helnæs, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus på Helnæs er således det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse på Helnæs til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus på Helnæs hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus på Helnæs, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.