Del
Vælg mellem 337 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Henne Strand_320-770
Emne nr. 320-770
Blå Flag strand ved hyggelige badeby og skøn klitplantage

Henne Strand er en populær badeby med hyggelige butikker og spisesteder. Stranden ligger lige på den anden side af klitten, hvor der også er p-plads, cafeteria og toiletter. Stranden har livreddere i sommerperioden. Den brede hvide sandstrand har plads til både leg og aktiviteter, solbadning og familiehygge i vandkanten.

Vil I opleve områdets skønne natur, kan turen gå til Filsø, der er landets 6. største sø og kendt for det rige dyreliv. Også ved Grærup Langsø er der fine muligheder for at se kronvildt og store flokke af vandfugle. Blåbjerg Plantage er et andet kendt udflugtsmål i området. På toppen af Danmarks højeste klit står den berømte Blåbjerg Sten til minde om hedens opdyrkning. Herfra kan I se helt ud til stranden, over klithede og plantage, søer og enge. Plantagen har nogle af landets bedste mountainbike ruter og ridestier. Stutteri Vestkysten ved Blåbjerg Plantage udlejer islandske heste og arrangerer guidede ture i den varierede natur. Holder I af at fiske, er der mange fiskesøer og åer i området. Danmarks bedste laksevand, Skjern Å, ligger lige i nærheden.

Er vejret ikke lige til strandture, kan vandhunde få deres lyst styret i Henne Strand Tropeland eller det store Seawest ved Nr. Nebel, hvor I også kan dyste på bowlingbanen, og hvor børnene nemt kan få en dag til at gå i det indendørs legeland.

Lej sommerhus Henne Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Henne Strand, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Henne Strand er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Henne Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Henne Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Henne Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.