Del
Vælg mellem 55 sommerhuse
Emne nr. 090-74584
Smuk og fredfyldt halvø på toppen af Fyn med bade- og fiskevande

Med vand på stort set alle sider mellem Storebælt, Odense Fjord, Kerteminde Fjord og Bugt er Hindsholm noget helt særligt. I den smukke og fredsommelige natur sætter man nærmest automatisk tempoet ned. Halvøen er derfor det perfekte sted for familieferien, der skal bruges på cykel- og vandreture, dage ved stranden og med fiskestang eller picnickurv.

På cykelturen kan man f.eks. lægge vejen forbi Cafe Kirkeladen i Mesinge og nyde noget godt til ganen. Lækkerier af røgvarer kan både købes med hjem og spises på stedet ved Røgeri Hindsholm, der bl.a. leverer deres produkter til flere Michelin restauranter.

På Sybergland ved Mesinge kan hele familien komme med terrængående køretøjer på kvægsafari blandt imponerende Skotsk Højlandskvæg. Bilerne har trailere, hvor man sidder på bænke, og selv de yngste i barnevogne og personer i kørestole kan være med. En sjov og anderledes oplevelse, der varer omkring halvanden time. Stedet har også en gårdbutik med alskens lækre produkter af egen avl.

Langs hele kysten er der fine fiskepladser og skønne badestrande. Ved Bøgebjerg Strand kan man f.eks. tage med på snorkeldykning eller lufte surferbrættet. Stranden har det eftertragtede Blå Flag og er velegnet for børnefamilier. Det samme gælder for Fynshoved Strand, hvor vandet ved Korshavnen på toppens vestlige side er lavt og roligt med sandbund. På den østlige side af toppen kan man bade i Storebælt, hvor vandet er dybere og knap så roligt. Her er derfor noget for vandhunde i alle størrelser.

Lej sommerhus på Hindsholm hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse på Hindsholm, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus på Hindsholm er således det perfekte valg, når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse på Hindsholm til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus, du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen, at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus på Hindsholm hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus på Hindsholm, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.