Del
Vælg mellem 2.966 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Holmsland Klit_121-22-1484
Emne nr. 121-22-1484
Klitter, hede, hav og fjord - Holmsland Klit har det hele

Holmsland Klit er den smalle landtange, der adskiller Vesterhavet fra Ringkøbing Fjord. Tangen er 40 km lang med badebyen Søndervig i nord og Nymindegab i syd. Der er anlagt cykelstier i klitterne langs landevejen, så det er trygt og sikkert at færdes på to hjul.

Flere steder er tangen ikke mere end 1 km bred. Områdets vartegn er Lyngvig Fyr, der ligger 5 km nord for Hvide Sande ligger områdets vartegn. 159 trin er der op til udsigtsbalkonen, hvor man får en fantastisk og helt unik udsigt over de store klitter, strandene, og herfra kan man se, hvor tæt havet og fjorden ligger på hinanden. På museet kan man lære om egnen, i butikken kan man købe historiske effekter og souvenirs og i caféen kan man nyde en forfriskning eller en bid mad – alt sammen i den gamle fyrmesterbolig. Børnene vil elske den store naturlegeplads, hvor de kan klatre på et hvalskelet og suse afsted i svævebanen.

Midt på Holmsland Klit ligger landets 5. største fiskerihavn Hvide Sande, hvor der hersker livlig aktivitet, og hvor der er masser at opleve. Prøv selv lykken med fiskestænger fra molerne eller fra stranden, og i sommermånederne kan I opleve byen og kysten fra søsiden på tur med skonnerten Maja. Har I ikke heldet med jer, kan man naturligvis købe de lækreste friske og røgede fisk med hjem, eller nyde dem på byens spisesteder.

Vil I opleve livet under vandoverfladen, kan I besøge Fiskeriets Hus, hvor man i de store akvarier kan se de spændende fisk, der lever i havet og i fjorden. Det spændende hus har også et klappebassin, hvor I kan røre ved fisk og krabber. Aqua Sports Zone Kabelpark er en sjov og lidt vild oplevelse, hvor store og små vandhunde fra 8 år kan gi’ den gas på wakeboard- og vandskianlægget. Resten af familien kan nyde løjerne i caféen på terrassen helt ude ved anlægget.

På en varm sommerdag findes der ikke skønnere steder at være end på Vesterhavets brede sandstrande. Her er plads til både leg og solbade, drageflyvning og boldspil – hvis der da ikke lige skal bygges et stort sandslot eller graves dybe kanaler i det våde sand.

Er der surfere i familien, eller kan I bare li’ synet af de mange farvestrålende sejl på vandet, er I kommet til det rigtige sted. Ringkøbing Fjord er kendt for sine mange surferspots, og et af de allerbedste finder I ved Hvide Sande.

Lej sommerhus Holmsland Klit her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Holmsland Klit, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Holmsland Klit er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Holmsland Klit til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Holmsland Klit her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Holmsland Klit, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.