Del
Vælg mellem 1.977 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Jammerbugten_090-43266
Emne nr. 090-43266
Vidunderlig natur fyldt med muligheder for friluftsaktiviteter

Blandt Jammerbugtens mange aktiver kan nævnes masser af dejlig natur, skønne badebyer, og den store forlystelsespark Fårup Sommerland.

Naturen i Jammerbugten er præget af lange, hvide sandstrande, grønne skove og klitplantager, som alt sammen indbyder til friluftsaktiviteter som vandreture, cykeludflugter, ride- og fisketure samt sejlads i kano og kajak. Der findes desuden 5 dejlige naturlegepladser i Jammerbugten – beliggende i hhv. Gateway Blokhus, Slettestrand, Tranum, Thorum, Ryå. Tag picnickurven med og nyd nogle timer sammen i de smukke omgivelser.

Vilde, våde og vidunderlige aktiviteter i massevis, ja faktisk mere end 60 forlystelser, er til rådighed når entreen er betalt i Fårup Sommerland. I attraktionen findes også Danmarks største vandland – den opvarmede Aquapark med rigtig mange udfordringer til vandhunde i alle aldre.

På Thorup Strand trækkes fiskekutterne stadig op på land, og hos Han Herred Havbåde på stranden i Slettestrand arbejdes der med at genopbygge forfædrenes havbåde. Her kan I komme ind på værftet og selv opleve restaurationen på tæt hold.

Lej sommerhus Jammerbugten hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Jammerbugten, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Jammerbugten er således det oplagte valg til en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Jammerbugten til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Jammerbugten her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Jammerbugten, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.