Del
Storslået natur, familievenlige attraktioner og aktiviteter

Naturen, som nok må siges at være Nordjyllands mest imponerende attraktion, indbyder til et væld af friluftsaktiviteter både til lands og vands. I kan vandre, cykle, ride og frem for alt nyde de enestående naturseværdigheder som eksempelvis Nationalpark Thy, Vejlerne, Grenen og Råbjerg Mile.

Listen af interessante seværdigheder i Nordjylland er både lang og alsidig. Helt på toppen finder I Skagen Odde Naturcenter, Skagen Bunker Museum, Skagens Museum og Den Tilsandede Kirke i Skagen Klitplantage. Meget familievenlige topattraktioner i området er blandt andet Fårup Sommerland, Aalborg Zoo, Leo’s Legeland i Aalborg og Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Alle sikre hits til en heldagsudflugt med masser af spændende oplevelser og timevis af underholdning.

Nordjyllands vestkyst har kilometervis af brede, hvide sandstrande ud til det fascinerende og brusende Vesterhav, og langs vestkysten ligger også en stribe atmosfærefyldte bade- og havnebyer, som har rigtig meget at byde på. Langs Nordjyllands østkyst findes nogle af landets mest børnevenlige badestrande samt hyggelige have- og fiskerbyer.

Området har fantastiske cykelruter, udfordrende MTB-ruter og på vandsiden er både det berømte surfspot Cold Hawaii ved Klitmøller samt North Shore Surf i Løkken værd at køre efter.

Lej sommerhus Nordjylland hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Nordjylland, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Nordjylland er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Nordjylland til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos os. Du slipper altså for besværet med at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Nordjylland hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Nordjylland, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.