Del
Klassisk badeby med en af landets bedste badestrande

Duften af saltvand, vinden og den brede sandstrand med de klassiske, hvide badehuse hænger uløseligt sammen med Løkken. Her har I også et hyggeligt og atmosfærefyldt bymiljø med spændende butikker, gode spisesteder samt et bredt udbud af aktiviteter og seværdigheder.

Stranden er klart områdets største aktiv, den er flere kilometer lang og særdeles bred med ganske fint sand. De mange ikoniske, hvide badehuse lyser op i landskabet og vidner om stedets historiske badekultur.

I Løkken kan I købe friskfangede fisk direkte fra kutterne, og vil I selv fange aftensmaden, er molen et rigtig godt sted for lystfiskeri.

Tæt ved Løkken ligger det velbevarede og restaurerede Børglum Kloster hvis historie er meget interessant. Her kan I opleve den smukke, gamle domkirke fra 1200-tallet (hvor der stadig afholdes gudstjeneste hver søndag), urtehaven med et væld af lægeurter dyrket lige siden munketiden, de gamle hestevogne i Vognmuseet, ”Kongeboligen” i nordfløjen og den gamle mølle ved landevejen. I klosteret er der desuden ofte historiske og kunstneriske udstillinger samt afholdelse af juleweekender.

Lej sommerhus Løkken hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Løkken, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Løkken er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Løkken til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Løkken her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Løkken, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.