Del
Vælg mellem 232 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nr. Lyngby_130-A07258
Emne nr. 130-A07258
Smuk, hårdfør natur – tæt på spændende attraktioner

Stranden med de stejle skrænter ved Nr. Lyngby strækker sig helt fra Lønstrup i nord og til Løkken i syd, og er en attraktion med utallige anvendelsesmuligheder året rundt. En varm sommerdag kan I tage en svalende dukkert, bygge sandslotte, gå på ravjagt, lege og solbade, mens det omvendt også er herlig forfriskende med en gåtur eller drageflyvning en efterårsdag, når vinden rigtig rusker og giver skumsprøjt på standen.

Ørnereservatet i Bindslev viser et show, hvor I kan iagttage kongeørne, havørne, jagt- og vandrefalke helt tæt på og oplev falkonerernes og de store fugles færdigheder, når jagtteknikkerne demonstreres. Det er en helt enestående og intens oplevelse at overvære.

Få kilometer fra Nr. Lyngby ligger Family Farm Fun Park, som er en spændende og rolig oplevelsespark. Parken er den ideelle ramme om en hyggelig familieudflugt. Her må børnene klappe og lege med de tamme dyr, og det store legeland har flere både indendørs og udendørs legepladser. I må gerne medbringe egen mad.

Søger I kulturoplevelser er Hjørring et godt valg. Byens museer, teatre og kunst er meget synlige i bybilledet, og er med til at skabe en helt speciel stemning. Vendsyssel Historiske Museum har løbende særudstillinger om byens historie, og de tre middelalderkirker Sct. Catharinæ, Sct. Olai og Sct. Hans ligger i gåafstand fra hinanden.

Lej sommerhus Nr. Lyngby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Nr. Lyngby, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Nr. Lyngby er således det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Nr. Lyngby til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Nr. Lyngby her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Nr. Lyngby, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.