Del
Vælg mellem 528 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Grønhøj Strand_121-12-0333
Emne nr. 121-12-0333
Skøn, bred sandstrand omgivet af kuperede landskaber

Grønhøj Strand er en bred sandstrand med læ-givende, marehalmsbeklædte klitter og dejligt rent badevand. Den er en af landets bedste badestrande med fine faciliteter og muligheder for timevis af afslapning og hyggeligt samvær for hele familien.

Det tidligere fiskerleje Blokhus, beliggende ca. 17 km syd for Grønhøj Strand, har udover den kilometer lange hvide sandstrand et væld af gode spisesteder og butikker samt et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. Læg vejen forbi Blokhus Saltcenter og afprøv hvordan man laver sit eget sydesalt af havvandet ved Blokhus.

Besøg også Børglum Kloster, der ligger på Børglum Bakke lige uden for byen Børglum. Tilbage i vikingetiden, ca. år 800, lå her en kongsgård, og i ca. 1060 blev der oprettet et bispesæde på stedet. Klostrets udstilling er særdeles interessant for både voksne og børn.

Tager I på udflugt til Hirtshals kan I blandt andet nyde havnen, hvor der er mulighed for at købe friskfanget fisk til aftensmaden, og sejle med på en havnerundfart. Derudover byder byen på spændende attraktioner som eksempelvis Nordsøen Oceanarium, Hirtshals Museum, Hirtshals Fyr og Bunkermuseet Batteri 10.

Lej sommerhus Grønhøj her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Grønhøj, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Grønhøj er således det perfekte valg for en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Grønhøj til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Grønhøj hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Grønhøj, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.