Del
Vælg mellem 32 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nr. Rubjerg_121-11-1054
Emne nr. 121-11-1054
Atmosfærefyldt ferieområde – tæt på populær forlystelsespark

I Nr. Rubjergs skønne og uberørte natur vil I opleve at der er fred, ro og højt til himlen. Her er skrænter og klitter, skov, plantager og hede – med andre ord, masser af udflugtsmuligheder. Trapperne ned ad skrænten fører til den dejlige sandstrand, der indbyder til både badning og vandsport.

Snup en frisk cykeltur på 10 km til Rubjerg Knude og se det delvist tilsandede fyr, som forventes at styrte i havet indenfor få år. Sandflugten er både skyld i, at fyren er taget ud af drift, og at havet æder sig ind på området.

Nr. Rubjerg ligger tæt på de populære badebyer Lønstrup, Løkken og Blokhus. Tag ud og oplev den særlige stemning på feriestederne, hvor særligt fiskerbådene på stranden i Lønstrup og Løkken samt de 500 hvide historiske badehuse på Løkken Strand giver en speciel atmosfære.

Topattraktionen Fårup Sommerland indeholder mere end 60 vilde, våde og vidunderlige forlystelser, hvilket med garanti giver underholdning og sjove oplevelser nok til en hel dag for hele familien. Sommerlandet er Danmarks ældste og blev blandt andet i 2015 kåret til det næstbedste i sin kategori i Europa.

Lej sommerhus Nr. Rubjerg her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Nr. Rubjerg, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Nr. Rubjerg er således det perfekte valg til en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Nr. Rubjerg til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Nr. Rubjerg her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Nr. Rubjerg, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.