Del
Vælg mellem 59 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Furreby_088-1246
Emne nr. 088-1246
Roligt og højt beliggende naturskønt område – tæt på attraktioner

Furreby ligger lidt nord for badebyen Løkken. Området er højt beliggende i et dejligt, naturskønt område hvorfra I har en pragtfuld udsigt over Vesterhavet. Fra klintens højeste punkt fører trapper ned på stranden, som går ud i et med Løkken Strand, som er en af landets bedste.

I Løkken ligger familie-aktivitetscentret Action House, hvor I kan dyste i gokartkørsel, I kan spille bowling, lasergame og paintball samt give den gas i det sjove legeland, og prøve skydesimulator m.m. Mulighed for at spise i centrets restaurant.

Under en halv times kørsel fra Furreby ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland, hvor I godt kan glæde jer til timevis af herlig underholdning. Familiens vandhunde vil afgjort nyde at slå sig løs i det kæmpestore vandland og blandt andet afprøve rutsjebanen ”Orkanen”, der som den eneste rutsjebane i Norden kører både over og UNDER vandet! I alt findes der mere end 60 vilde, våde og vidunderlige forlystelser i Fårup Sommerland – her er det umuligt at kede sig!

Området omkring Furreby byder på meget godt fiskevand. Der kan fiskes i hav, fjorde, åer, søer – og dermed både i saltvand og ferskvand. Fra Hanstholm kan man tage med M/S Mølboen på havfisketur til det berømte Gule Rev.

Lej sommerhus Furreby her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Furreby, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Furreby er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Furreby til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Du slipper altså for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Furreby hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Furreby, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.