Del
Smuk natur, mange gode cykelruter & attraktioner

Ved Slettestrand er naturen særdeles betagende og meget varieret. Den brede sandstrand er bilfri, og tilgangen er udformet sådan, at både kørestolsbrugere og barnevogne kan komme næsten helt ned til vandkanten. Kystfiskerne ved Slettestrand hiver stadig deres både op på stranden hver dag, for den lille fiskerby er nemlig stadig i fuld funktion.

Området omkring Slettestrand indeholder mange gode og familievenlige cykelruter. Ude på ruterne kommer I forbi flere kulturmiljøer som eksempelvis Lyngmøllen fra 1876, der ligger ved Grønnestrand, og Han Herred Havbåde, som er et arbejdende værksted, der er etableret for at sikre bevaring af havbådekulturen.

Knap 30 kilometer vest for Slettestrand ligger Jyllands eneste klippe – Bulbjerg Fuglefjeld, der rejser sig 47 meter over havets overflade. Ud over at give en fantastisk udsigt over Vesterhavet er limstensklippen også hjemsted for en del fuglearter som eksempelvis rider, suler, kjover og mallemukker.

En kort køretur fra Slettestrand ligger topattraktionen Fårup Sommerland, hvor mere end 60 vilde, våde og vidunderlige forlystelser med garanti giver underholdning og sjove oplevelser nok til en hel dag for jer alle. Sommerlandet er Danmarks ældste og blev blandt andet i 2015 kåret til det næstbedste i sin kategori i Europa.

Lej sommerhus Slettestrand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Slettestrand, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Slettestrand er således det perfekte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Slettestrand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Slettestrand her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Slettestrand, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.