Del
Vælg mellem 130 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Svinkløv_130-A15475
Emne nr. 130-A15475
God plads til masser af friluftsliv i naturskønne omgivelser

Hvis I drømmer om en ferie i rolige omgivelser med masser af plads til at være sig selv og være aktiv i naturen, så er Svinkløv et godt valg. Ud over en herlig badestrand er også Svinkløv Klitplantage og Kollerup Plantage fantastiske rammer for udflugter til fod, på cykel eller til hest. I det nordvestlige hjørne af Svinkløv Klitplantage findes et specielt landskab kaldet Svinklovene, hvorfra der er en utrolig smuk udsigt. I plantagens nordøstlige del ligger seværdighederne helligkilden Sankt Olavs Kilde, ”Faldet” (en frodig og løvskovsbevokset slugt), samt Kaprifoliedalen.

Et perfekt familieudflugtsmål i kort køreafstand er forlystelsesparken Fårup Sommerland i Blokhus. Ud over at være landets ældste sommerland, så er Fårup Sommerland indehaver af Danmarks største og vådeste vandland, hvor både store og små vandhunde kan prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Familiens yngste børn kan til gengæld trygt og sikkert lege og plaske i stedets børnevandland. Over 60 sjove og vilde forlystelser venter jer i Fårup Sommerland, så her er garanti for fantastiske ferieoplevelser og adrenalinsus til hele familien!

Lej sommerhus ved Svinkløv hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Svinkløv, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus ved Svinkløv er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse ved Svinkløv til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Svinkløv her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus ved Svinkløv, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.