Del
Vælg mellem 96 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Thorup Strand_049-JB718
Emne nr. 049-JB718
Autentisk fiskerleje omgivet af skøn natur

Her bor I ved Danmarks største kystlandingsplads, hvor det er muligt at overvære hvordan kutterne trækkes op på stranden, og den medbragte fangst landes. Ved Thorup Strand ligger en iskiosk samt en fiskebutik i tilknytning til Thorup Strand Røgeri, hvor der produceres både varm- og koldrøgede fisk. Særligt den røgede torsk må I ikke snyde jer selv for at smage.

Badestranden ved Thorup består af groft sand med enkelte sten, og ligger godt afskærmet af klitter bevokset med marehalm. Oppe fra klitterne er er en flot udsigt over Jammerbugten. Som alternativ til et friskt hav bad kan anbefales Vigsø Badeland, der ligger ca. 40 km fra Thorup Strand. Her er spa, svømmebassin med rutschebane, børnebassin med 34 grader varmt vand, sauna og solarium til rådighed.

Tæt ved Thorup Strand ligger Jyllands eneste klippe – Bulbjerg Fuglefjeld, der rejser sig hele 47 meter over havets overflade, og har fået tilnavnet ”Jyllands Skulder”. I klart vejr kan man se både Rubjerg Knude Fyr og Hanstholm herfra.

Lej sommerhus ved Thorup Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse ved Thorup Strand, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus ved Thorup Strand er således det oplagte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse ved Thorup Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Thorup Strand hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus ved Thorup Strand, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.