Del
Vælg mellem 52 sommerhuse
Udlejning af sommerhus Klim Strand_2035-542
Emne nr. 2035-542
Eldorado for vandhunde & skøn natur til aktivt friluftsliv

Klim Strand er en god badestrand med dejlige klitter, hvor I kan finde læ. Området er desuden velegnet til windsurfing. Der findes mange finde badestrande i nærområdet, og hvis I vil have et alternativ til det friske havvand er vandlandet ved Klim Strand Camping anbefalelsesværdigt. Børnene vil elske at boltre sig i de 32 grader varme vand i børnepoolen samt Bulbjerg-bassinet med vandrutsjebane og klatrevæg, hvor de skal kæmpe sig igennem det brusende ”hav” for at komme til tops. På samme lokation findes desuden et inspirerende, indendørs legeland på 600 m2, som er bygget op omkring temaet ”strandrøvere”.

Nogle af Danmarks bedste mountainbike ruter er placeret omkring Klim Strand, og for de, der har erfaring med at ride i terræn, er det fra Klim Strand muligt tage med på forskellige former for turridning på islandske heste.

Det fantastiske naturområde Klim Bjerg har gode, afmærkede vandrestier og flotte udsigtspunkter. Seværdigheden Klim kalkovn er den sidste af 2 kalkovne i Danmark, og den viser hvordan egnens geologi har haft en praktisk, samfundsmæssig anvendelse. Inde i Klim kalkovn findes en informativ udstilling omkring det arbejde, der har været udført der.

Lej sommerhus ved Klim Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse ved Klim Strand, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Klim Strand er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse ved Klim Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Klim Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus ved Klim Strand, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.