Del
Vælg mellem 39 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Tranum Strand_2035-618
Emne nr. 2035-618
Tæt ved spændende attraktioner & gode vandre- og cykelruter

Badevandet ved Tranum Strand er i reglen altid en anelse varmere end nabostrandene på grund af Tranum Strands udfladning, der samtidig gør den meget børnevenlig. De omkringliggende marehalmsbeklædte klitter giver godt med læ, og selve stranden er en dejlig bred sandstrand med ganske få sten.

I det store, fredede skovområde Tranum Klitplantage findes et rigt dyreliv, I kan opleve, når I benytter de mange gode vandrestier i området.

I omegnen af Tranum Strand er der et stort net af cykelruter og førsteklasses mountainbikeruter. Prøv eksempelvis ruten Tranum Klit på 17,9 km, hvor I kommer forbi Tranum Strandgård, som er et kunst- og udstillingscenter, Ejstrup Strand samt Tranum Klitplantage.

Får I lyst til at shoppe i specialbutikker har både Brønderslev og Aalborg et stort udvalg. Afstand til begge byer er omkring 40 km fra Tranum Strand. I Aalborg kan I desuden lægge vejen forbi Aalborg Zoo eller Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum.

En særdeles familievenlig attraktion er forlystelsesparken Fårup Sommerland i Blokhus, der ligger ca. 26 km fra Tranum Strand. Fårup Sommerland har over 60 forskellige forlystelser inkl. Danmarks største og vådeste vandland, hvor både store og små vandhunde kan prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner.

Lej sommerhus ved Tranum Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Tranum Strand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Tranum Strand er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse ved Tranum Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus ved Tranum Strand hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus ved Tranum Strand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.