Del
Vælg mellem 27 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Grønne Strand_121-16-0812
Emne nr. 121-16-0812
Utæmmet natur – perfekt til friluftsaktiviteter & afslapning

Naturen omkring Grønne Strand er fredet og består af et kuperet område med indlandsklitter, fyrretræer, lyng og søer, der er opstået i forbindelse med ralgravning. Stranden er bred med hvidt sand og kun enkelte sten. Desuden er der kun 9 kilometer til den særdeles børnevenlige Slettestrand, som har Blåt Flag.

Til fods oplever I naturen på en god og intens måde. I kan med fordel benytte jer af de fine, afmærkede vandrestier i området fra Grønne Strand til Svinkløv/Slettestrand. Foretrækker I at cykle kan I enten følge hele eller dele af de regionale cykelruter, eller alternativ følge jeres helt egen på eventyr ud i det blå.

I Fjerritslev, 8 kilometer fra Grønne Strand, findes både gode spisesteder samt dagligvare- og specialbutikker.

Knap 30 kilometer vest for Grønne Strand ligger Jyllands eneste klippe – Bulbjerg Fuglefjeld, der troner 47 meter over havets overflade. Herfra har I en vidunderlig udsigt over Vesterhavet, og limstensklippen er desuden også hjemsted for en del fuglearter som eksempelvis rider, suler, kjover og mallemukker.

Lej sommerhus ved Grønne Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse ved Grønne Strand, så I kan se frem til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus ved Grønne Strand er således det oplagte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse ved Grønne Strand til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus, du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi, det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Grønne Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl omkring din leje af et privat sommerhus ved Grønne Strand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.