Del
Vælg mellem 62 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kollerup Strand_330-817
Emne nr. 330-817
Naturskønt & tæt ved hyggelige handelsbyer

Kollerup ligger i et naturskønt område, og i Kollerup Plantage, der er et fredet og afvekslende landskab med skov, hede og indsøer, er der gode muligheder for dejlige vandreture. Omkring 13 km øst for Kollerup Klitplantage ligger Fosdalen og Langdalen. Fosdalen har 3 afmærkede vandreruter på hhv. 2 km, 2,5 km og 5,5 km. Langdalen har to ruter på hhv. 5 km og 7 km.

Kører I mountainbike er der masser af udfordringer i hhv. Kollerup Plantage og Svinkløv Plantage. En af ruterne strækker sig endda over begge plantager.

Fjerritslev ligger kun få kilometer fra Kollerup Strand. Her kan I få et indblik i egnens historie ved at besøge Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum. Bryggerimuseet har til huse i originale bygninger og står med de originale installationer. Her findes en interessant samling af ølflasker, plakater, platter, etiketter mv. Se bryggerfamiliens små dagligstuer, der også står uforandrede med indretninger som for mere end 100 år siden. Desuden er der i museet en legetøjssamling samt skiftende udstillinger af dragter og tekstiler.

Lej sommerhus ved Kollerup Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Kollerup Strand, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Kollerup Strand er således det perfekte valg for en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse ved Kollerup Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Du slipper altså for at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Kollerup Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus ved Kollerup Strand, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.