Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vigsø_090-40397
Emne nr. 090-40397
Skønne uforstyrrede naturoplevelser og børnevenlig badestrand

Vigsø er et fredeligt og naturskønt område ved Vigsø Bugt ca. 9 km øst for Hanstholm. Den børnevenlige strand har Blå Flag klassifikation som garant for høj badevandskvalitet samt parkeringsplads.

Er I – eller vejret - mere til at bade inden døre, har Vigsø et stort indendørs badeland, hvor vandet er 28 grader året rundt. Badelandet har også boblebad, vandfald og vandrutsjebane samt babypool og varmtvandsbassin, så her er noget for både store og små.

I fiskerbyen Hanstholm kan man besøge fiskeriauktionen eller selv fange aftensmaden, og skal der shoppes, byder det overdækkede HanstholmCenter på både butikker og spisesteder.

Kombiner oplevelser og historie og besøg Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig; Bunkermuseum Hanstholm. De mange særudstillinger indeholder bl.a. en interaktiv udstilling omkring livet i bunkeren under krigen. Man kan også køre en tur med det gamle ammunitionstog. Bunkeren ligger i noget af Danmarks smukkeste natur ved Vesterhavet og Nationalpark Thy.

Kan I lide at surfe eller bare se på de farvestrålende sejl på havet, kan en tur 20 km mod vest til Klitmøller anbefales. Klitmøller kaldes også ”Cold Hawaii” og er internationalt kendt som et af Europas allerbedste surfersteder.

Lej sommerhus i Vigsø her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse i Vigsø, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus i Vigsø er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse i Vigsø til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Vigsø her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus i Vigsø, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.