Del
Skønne badestrande, charmerende by og masser af godt fiskevand

I og omkring Sæby findes en hel række af vidunderlige og børnevenlige badestrande som eksempelvis Sæby Nordstrand, Lyngså Strand, Sulbæk Strand og Voerså Strand, hvor det er oplagt at slappe af og nyde en herlig, varm og solrig sommerdag.

Bykernen i Sæby er smuk og charmerende med stokrose-idyl og toppede brosten. I Sæby findes ud over de mange spændende butikker også arbejdende kunsthåndværkere og gallerier. Gå en dejlig slentretur gennem de små stræder ned til havnen, hvor byens vartegn, skulpturen ”Fruen fra Havet”, er placeret. Ved havnen er der fiskerestauranter, cafe og butikker.

Naturen ved Sæby byder først og fremmest på godt fiskevand i åen og ved stranden, og i oplandet har I mulighed for kanosejlads, golf og tennis.

Sæby Museum indeholder et helt skatkammer af historie, som bliver formidlet på en måde, der appellerer til alle uanset alder. Læg vejen forbi og bliv både klogere og godt underholdt på samme tid. Andre historiske og særdeles besøgsværdige attraktioner i området er Voergård Slot og renæssanceslottet Sæbygård.

Lej sommerhus Sæby hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Sæby, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Sæby er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Sæby til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Sæby hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Sæby, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.