Del
Vælg mellem 178 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Strandby_130-A20953
Emne nr, 130-A20953
Optimale og maritime omgivelser til aktivt friluftsliv

Den lille, rolige fiskerby Strandby ligger cirka 6 km nord for Frederikshavn, hvilket gør at I har storbyliv i miniformat inden for kort køreafstand. Byens omdrejningspunkt er havnen med et maritimt liv, der omfatter alt lige fra lystbådehavn og små joller til store fiskekuttere.

Prøv at overvære den offentlige fiskeauktionen på Strandby Havn kl. 7.00 på hverdage eller alternativt kl. 9.30 i sommermånederne. Som turist er man meget velkommen til at byde på varerne, blot skal der tages hensyn til de professionelle opkøbere samt naturligvis de kørende trucks i området.

Området indbyder i stor stil til forskellige friluftsaktiviteter. I kan lade jer udfordre på mountainbike i det kuperede terræn, eller nyde naturen på de mange vandreruter i skov, ved strand og gennem ådalen.

Såvel nord som syd for Strandby er der skønne, hvide sandstrande, som har Blåt Flag, og er dejlige udflugtsmål på en varm sommerdag med plads til både aktivitet og afslapning.

Lej sommerhus Strandby her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Strandby, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Strandby er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Strandby til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Strandby her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Strandby, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.