Del
Vælg mellem 37 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Voerså_121-42-0751
Emne nr. 121-42-0751
Skønne naturoplevelser venter ved Voerså

Ved Voerså Strand er der lavvandet og dejlig sandbund. Stranden ligger i forlængelse af Voerså Havn, hvor der findes både legeplads og toiletfaciliteter.

Som en modsætning til strandlivet kan I tage på en udflugt til Voergaard Slot, og opleve både gys, gru, spøgeri samt skrækindjagende historier fra trange fangekældre. Bag den brede voldgrav og det smukke renæssanceslots metertykke mure gemmer der sig både eventyrlige fortællinger og en flot kunstsamling.

I Sæby, ca. 17 kilometer fra Voerså ligger den hyggelige købstad Sæby med en smuk og idylliske bymidte. Byen har ud over spændende butikker også en række arbejdende kunsthåndværkere og flotte gallerier. Nyd det pragtfulde, maritime miljø og den særlige stemning ved havnen, og slap af med en dejlig frokost på en af fiskerestauranterne.

Vil I gerne være aktive, kan de fire fantastiske vandre- og løberuter i Sæbys smukke natur, ”Kløverstierne”, anbefales. Ruterne varierer fra 2,5 kilometer til 21,5 kilometer, så der er gode udfordringer til alle uanset alder og træningsniveau.

Lej sommerhus Voerså hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Voerså, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Voerså er således det perfekte valg for en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Voerså til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid skaffe dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Voerså her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Voerså, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.