Del
Vælg mellem 186 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lyngså_121-42-0194
Emne nr. 121-42-0194
Smuk natur med dejlige strande og tæt på charmerende Sæby

Lyngså Strand har mange kvaliteter. Den er børnevenlig, bilfri, har handicap-rampe, borde/bænke, gode parkerings- og toiletforhold. Desuden er der ved stranden fine muligheder for at fange såvel havørred, hornfisk, fladfisk som pighvarrer.

Trænger I til et afbræk fra strandlivet og gerne vil opleve kunst- og historieformidling, så er en udflugt til Voergaard Slot i Dronninglund oplagt. Her er både gys, gru, spøgeri og skrækindjagende historier fra trange fangekældre. Bag den brede voldgrav og det smukke renæssanceslots metertykke mure findes både eventyrlige fortællinger og en fin kunstsamling.

Godt ti kilometer fra Lyngså ligger den hyggelige købstad Sæby, hvis smukke og idylliske bykerne er en sand kulturperle. I Sæby er der ud over spændende butikker også en række arbejdende kunsthåndværkere og flotte gallerier. Ved havnen er der et pragtfuldt maritimt miljø med en særlig stemning. Gå ikke glip af en frokost på en af havnens fiskerestauranter.

Trænger I til at være aktive, kan de fire fantastiske vandre- og løberuter i Sæbys smukke natur, ”Kløverstierne”, anbefales. Ruterne varierer fra 2,5 kilometer til 21,5 kilometer, så der udfordringer for alle uanset alder og træningsniveau.

Lej sommerhus Lyngså her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Lyngså, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lyngså er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Lyngså til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Lyngså her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Lyngså, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.