Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lild Strand_330-915
Emne nr. 330-915
Autentisk og idyllisk fiskerleje med fin sandstrand

I mere end hundrede år har Lild Strand været et velfungerende fiskersamfund, og i dag er det et af de få steder i landet, hvor fiskekutterne stadig bliver trukket op på stranden. Lild strand er omgivet af fredet landskab med hede og klitter, og selve stranden er en pragtfuld legeplads året rundt. Når I bader fra Lild Strand er det vigtigt at være ekstra påpasselig, idet det lave vand langs kanten hurtigt bliver dybt med stærk strøm.

Trænger I til en rolig vandretur ad idylliske vandrestier kan Lild Klitplantage anbefales. Plantagen strækker sig langs kysten bag klitterne og består af enge, nåletræer, løvtræer, søer med rørskov og lyng. Smuk og uspoleret natur.

Området omkring Lild Strand har et godt udbud af såvel regionale som nationale cykelruter, og i plantagen ved Slettestrand/Svinkløv er anlagt en af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter.

En udflugt til Hanstholm (ca. 36 km) kan indeholde en tur i badelandet ved Hanstholm Camping, shopping i HanstholmCentret samt besøg i det nordatlantiske fyr i Hanstholm eller på Museumscenter Hanstholm.

Lej sommerhus ved Lild Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse ved Lild Strand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Lild Strand er således det oplagte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse ved Lild Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne hos os. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Lild Strand hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus ved Lild Strand, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.