Del
Vælg mellem 288 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Læsø_121-47-4043
Emne nr. 121-47-4043
Rig på solskin, seværdigheder og aktiviteter

Høje bjerge og trafikstøj findes ikke på Læsø. Det gør til gengæld ro, afslappet stemning, lokalproducerede råvarer af høj kvalitet samt et spændende udbud af seværdigheder og aktiviteter, der appellerer til hele familien.

Besøg saltsyderiet Læsø Salt, hvor der er gratis foredrag, pandekagehus, legeplads og den tilhørende butik ”Saltboden”. I sæsonen fra maj til ultimo oktober kan I prøve at syde jeres eget Læsøsalt på det udendørs miniplandeanlæg.

Kig indenfor hos Læsø Museums syv interessante besøgssteder, og tag jer tid til at overvære tilblivelsen af de mange smukke glas, vaser og brugskunst i det arbejdende værksted Læsø Glaspusteri.

Læsø har badestrande med hver deres fortrin. For børnefamilier vil henholdsvis Kongestranden ved Vesterø og Hvidebakker Strand være at foretrække både hvad angår vandforhold, beliggenhed og faciliteter.

Sommeren igennem arrangeres en masse events og små festivaler, hvor af de fleste har et kulinarisk eller gastronomisk omdrejningspunkt.

Nyd en skøn vandretur i Læsø Klitplantage, hvor I også kan se en række naturseværdigheder. Tag på en hyggelig fisketur sammen ved Læsø Fiskesø put & take, hvor I kan leje fiskestænger og herefter smide snøren ud efter ørreder og ål.

Et godt tip er at købe kortet over Læsøs cykelruter inden I begiver jer afsted på tur ad øens mange smukke og idylliske veje.

Lej sommerhus Læsø her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Læsø, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Læsø er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Læsø til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Læsø her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Læsø, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.