Del
Palmestrand, gode restauranter og historiske seværdigheder

petanque-, beachvolley- og strandfodboldbaner således danner en skøn ramme om strand- og badeliv. Med andre ord — hele familien tumleplads.

Bangsbo-området i den sydlige udkant af Frederikshavn er en idylliske kulturperle og et yndet udflugtsmål. Den gamle herregård fungerer i dag som museum, og i den omkringliggende park er der anlagt en smuk botanisk have. Fra Bangsbo fører flere vandrestier til Vandværksskoven og Donbæk skov, hvor der er bronzealder-gravplads og fugletårn. På Kystmuseet Bangsbo udstilles blandt andet det unikke Ellingåskib fra 1163, marinarkæologi samt en stor vognsamling.

Besøg også Krudttårnet, hvor I kan se Kystmuseets udstilling om Frederikshavn Havn og kanonerne i toppen af tårnet.

Trænger I til en underholdende og action fyldt dag under tag, så er Fun House Frederikshavn det perfekte udflugtsmål. Attraktionen har hele 1500 kvadratmeter, hvor I kan give den gas i faciliteter som boldhav, rutsjebaner, hoppeborg, trampoliner, boldbane, boldkanon og en masse arkademaskiner.

Frederikshavn er en god handelsby med spændende butikker og hyppige arrangementer og aktiviteter i gågaderne. Udvalget af spisesteder i byen er stort og meget varieret, og flere steder sætter køkkencheferne en ære i at anvende lokale råvarer.

Lej sommerhus Frederikshavn hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Frederikshavn, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Frederikshavn er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Frederikshavn til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Frederikshavn hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Frederikshavn, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.