Del
Vælg mellem 172 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bratten Strand_090-10891
Emne nr. 090-10891
Naturskønt område med god, børnevenlig strand

Der er fine faciliteter ved den dejlige og børnevenlige Bratten Strand. Klitterne giver læ, hvis I vil slappe af og solbade, mens sandstranden er den perfekte ramme om drageflyvning, beachvolley og byggeri af sandslotte i stor stil. Det lave vand ved Bratten Strand bliver kun langsomt dybt, og er derfor ideelt til både badning og windsurfing.

Ganske få kilometer fra Bratten ligger Strandby, en lille hyggelig fiskerby, hvor omdrejningspunktet helt klart er havnen, der oser af maritim stemning. Er I morgenfriske, kan I få jer en helt speciel oplevelse ved at deltage i den offentlige fiskeauktion på Strandby Havn. Den foregår kl. 7.00 på hverdage – og i sommermånederne også kl. 9.30. Når man blot husker at tage hensyn til de professionelle opkøbere og de kørende trucks i området er turister meget velkomne til både at overvære auktionen samt selv byde på varerne.

Området omkring Bratten Strand indeholder gode, trafikfattige veje og stier, som er oplagte til skønne cykeludflugter. Mountainbikere kan lade sig udfordre i det kuperede terræn på egnen, og for dem, der hellere vil snøre vandreskoene er der ligeledes er et stort og varieret udbud af vandreruter både i skoven, ved stranden og gennem ådalen.

Lej sommerhus Bratten Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Bratten Strand, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bratten Strand er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Bratten Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Bratten Strand her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Bratten Strand, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.