Del
Vælg mellem 163 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Jerup Strand_332-033318
Emne nr. 332-033318
Fredfyldt natur og børnevenlig strand

Brug vinden – til drageflyvning på stranden eller windsurfing på vandet. Nyd det lune, lave vand, hvor I roligt kan lade børne soppe og lede efter flotte sten og strandskaller. Jerup Strand er en herlig ramme om en dag med hygge og samvær for hele familien.

Få kilometer fra Jerup Strand ligger den hyggelige fiskerby Strandby. Er I morgenfriske kan I her overvære en fiskeauktion, og ellers er det muligt at købe friske fisk og skaldyr direkte fra fiskerbådene eller i fiskerhusene.

For lystfiskere venter der mange spændende oplevelser og gode fangstmuligheder ved kysten, molerne og åerne i Nordjylland. Hvis I foretrækker put & take søer, så prøv Lerbæk Fiskepark, der ligger mellem Strandby og Frederikshavn.

Tag en udflugt til Skagen — en by med smukke, gamle, gule huse og helårlig feriestemning. Skagen har masser af kunst og historie at byde på. Besøg eksempelvis Skagens Museum, Anchers Hus og Drachmanns Hus. Turen med Sandormen ud på Grenen er et must!

Bangsbo-området i den sydlige udkant af Frederikshavn er et yndet udflugtsmål. Den gamle herregård er i dag bygget om til museum. På Kystmuseet Bangsbo udstilles blandt andet det unikke Ellingåskib fra 1163, marinarkæologi og en stor vognsamling.

Besøg også Krudttårnet, hvor I kan se Kystmuseets udstilling om Frederikshavn Havn og kanonerne i toppen af tårnet.

Lej sommerhus Jerup Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Jerup Strand, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Jerup Strand er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Jerup Strand til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Jerup Strand hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Jerup Strand, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.