Del
Vælg mellem 70 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Napstjært_090-35670.jpg
Emne nr, 090-35670
Dejlig, børnevenlig badestrand & tæt på mange attraktioner

Stranden ved Napstjært er en herlig hvid sandstrand med lavt og roligt vand, og derfor særdeles børnevenlig.

Et kvarters kørsel fra Napstjært ligger den fredede naturattraktion Råbjerg Mile, som er en af de største vandreklitter i Europa indeholdende omkring 4 millioner kubikmeter sand! Denne ”miniørken” på knap en kvadratkilometer bevæger sig omkring 15 meter i nordøstlig retning.

Frederikshavn byder på mange dejlige oplevelsesmuligheder året rundt. Det er faktisk sådan, at man i Frederikshavn kan finde mange af de faciliteter, der normalt kun forbindes med storbyer; spændende butikker samt et varieret udvalg af kulturtilbud og spisesteder. I sommermånederne er ”palmestranden” naturligt det store tilløbsstykke, mens der helårligt er garanti for høje lufttemperaturer og herlig, varmt vand i Frederikshavn Svømmehal, hvor der også findes faciliteter som dampbad og saunagus.

Pak en dejlig madkurv og begiv jer afsted på cykel ad de små veje uden tung trafik og giv jer tid til at nyde den smukke natur, I kører igennem.

Lej sommerhus Napstjært her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Napstjært, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Napstjært er derfor det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Napstjært til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Du slipper altså for besværet med at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Napstjært her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Napstjært, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.