Del
Ferie i Danmark — helt på toppen!

Skagen er på mange måder toppen af Danmark. Vidunderlig, vidtstrakt natur, skønne strande samt mange forskellige attraktioner og seværdigheder danner til sammen den bedste ramme for jeres ferie.

Den vigtigste indtægtskilde i Skagen har altid været fiskeriet, og i dag er Skagen Havn Danmarks største fiskerihavn, som rummer alt fra skibsværfter, skipperskole, lystbådehavn og store, imponerende krydstogtskibe til fiskerestauranter og attraktive butikker.

Skagen by byder både på flot arkitektur, spændende kunstmuseer og interessante gallerier. En tur til Grenen er selvskrevet, når I er på ferie i Skagen. Kør med ”Sandormen” eller gå turen derud langs kysten. Det er en smuk naturoplevelse. Ude på Jyllands nordligste spids kan I således opleve at stå med et ben i hvert hav, hvor bølgerne på fascinerende vis slå sammen mod hinanden.

Den cirka 4 millioner kubikkilometer store Råbjerg Mile, er et overvældende natursceneri, der tilmed bevæger sig mere end 15 meter om året. Milens højeste udsigtspunkt ligger 40 meter over havet.
Besøg også Kystmuseet Skagen, Skagen Odde Naturcenter og Skagen-Bunkermuseum samt ikke mindst Den Tilsandede Kirke.

Strande, plantager, hede og skov — naturen omkring Skagen er velegnet til både vandre- og cykelture, MTB-kørsel og ride udflugter. På vandet kan prøve kræfter med havkajak, windsurfing eller anden vandsport, og området har desuden meget godt fiskevand.

Lej sommerhus Skagen her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Skagen, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Skagen er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Skagen til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Skagen hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Skagen, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.