Del
Vælg mellem 108 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gl. Skagen_332-020451
Emne nr. 332-020451
En ganske særlig stemning på et særligt sted

Gl. Skagen er Skagens vestlige bydel, der med sine atmosfærefyldte, traditionsrige badehoteller, mange dejlige ferieboliger og skønne strand bidrager til feriestemning året rundt. Solnedgangspladsen er et populært spot i Gl. Skagen og ikke uden grund. Det er altid betagende at iagttage solnedgangen ved havet.

Fra Gl. Skagen er der kun få kilometer til Grenen – Jyllands nordligste spids! Efter en kort køretur med Sandormen, har I muligheden for at stå med et ben i hvert hav, hvilket er en helt fantastisk naturoplevelse.

Ved Skagen findes hele 60 kilometer dejlig badestrand, hvor vandet er af topkvalitet. I kan vælge øst- eller vestkyst alt efter temperament. Der vil altid være tale om to forskellige badeoplevelser. For familier med små børn er strandene på Kattegatsiden helt sikkert at foretrække, idet vandet her er lavt, bølgerne mindre og strømmen svagere.

Trænger I til afveksling fra strand og vand, kan I eksempelvis besøge attraktionerne Skagen Bunkermuseum, Skagen Odde Naturcenter samt den tilsandede Sct. Laurentii Kirke i Skagen Klitplantage.

Lej sommerhus Gl. Skagen her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Gl. Skagen, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Gl. Skagen er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Gl. Skagen til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Gl. Skagen her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Gl. Skagen, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.