Del
Vælg mellem 123 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bunken_130-A01729
Emne nr. 130-A01729
Beliggenhed og badevand helt på toppen!

Den fine sandstrand mellem Hulsig og Bunken ligger ud til Kattegat og har derfor roligt og meget børnevenligt badevand. Hvis I hellere vil bade i Vesterhavet, er den nærmeste gode badestrand Kandestederne.

Få kilometer fra Bunken er det muligt for jer at tage på ørkenvandring! Det unikke naturfænomen Råbjerg Mile er en fascinerende, fredet naturattraktion, og en af de største vandreklitter i Europa. Råbjerg Mile favner omkring 4 millioner kubikmeter sand og har en højde på 35-40 meter. Milen danner en ”miniørken” på næsten 1 kvadratkilometer, og forskubber sig hvert år omkring 15 meter i nordøstlig retning.

Naturskønne Bunken Klitplantage har både et rigt dyre- og planteliv, en spændende historie og en fantastisk udsigt til Skagen, Aalbæk, Hirsholmene samt Frederikshavn.

Knap tyve kilometer nordpå ligger Grenen – Jyllands top! Tager I turen ud med Sandormen, kan I prøve at stå med et ben i hvert hav og samtidig nyd det unikke og betagende dagslys, der findes her. Det er en helt fantastisk naturoplevelse.

Lej sommerhus Bunken hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Bunken, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Bunken er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Bunken til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Bunken her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Bunken, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.