Del
Vælg mellem 30 sommerhuse
Udlejniing af privat sommerhus Skiveren_332-022113
Emnr nr. 332-022113
Alsidighed af attraktioner beliggende i naturskønt område

Skiveren er selvskrevet at opleve på cykel. Der er blandt andet anlagt fem differentierede ruter (længde mellem 16 og 31 kilometer) i Tversted klitplantage. Alle ruterne fører jer gennem flot natur og fine seværdigheder.

Få et helt unikt indblik i rovfuglenes verden med et besøg i Ørnereservatet i Bindslev. Som besøgende er man tilskuer til et fantastisk show, hvor havørnen, kongeørnen, vandrefalken og jagtfalken brillerer med deres flyvekunst og jagtteknik.

En af Nordjyllands nok bedste legepladser, attraktionen Farm Fun, er beliggende i et dejligt naturskønt område på 10 tønder land lige ved skov og børnevenlig badestrand kun 14 kilometer fra Skiveren. Farm Fun har mange dejlige dyr, som børnene gerne må klappe og fodre — blandt andet geder, kaniner, katte og æsler. Foder til dyrene kan købes i Farm Funs kiosk, hvor der også er mulighed for at leje trækvogne og grill til både gas og kul samt skateboard, fodbold og petanquespil. Børnene vil helt sikkert nyde at slå sig løs i blandt de mange herlige legeredskaber som svævebane, hængebro, mooncars, hoppepuder, klatrestiv, labyrint, gynger, ruser og legehus.

Lej sommerhus Skiveren hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Skiveren, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Skiveren er således det perfekte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Skiveren til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Skiveren hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Skiveren, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.