Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kandestederne_121-10-1409
Emne nr. 121-10-1409
Vidunderlige badestrand & natur — tæt på mange seværdigheder

Stranden ved Kandestederne er bred og fast med bagvedliggende høje klitter. Herfra har I en fantastisk udsigt over både havet og det flade, omkringliggende landskab.

Godt tyve kilometer nordpå ligger Jyllands top — Grenen. Kør med Sandormen helt ud til spidsen, hvor I kan prøve at stå med et ben i hvert hav, og samtidig nyde det betagende dagslys, der stråler her. En unik naturoplevelse. Andre spændende attraktioner i Skagen er bl.a. Skagen Bunkermuseum, Skagen Odde Naturcenter og den tilsandede Sct. Laurentii Kirke i Skagen Klitplantage.

På Skagen Havn er ud over at være Danmarks største fiskerihavn også landets nordligste krydstogthavn, så læg vejen forbi – her er masser af maritime aktiviteter året rundt.

Kun et par kilometer fra Kandestederne ligger naturseværdigheden Råbjerg Mile. Familiens yngste vil simpelthen elske denne enorme sandkasse! Milen er en såkaldt vandreklit, som vinden hvert år flytter omkring 15 meter i østlig retning. Milens højeste punkt er ca. 40 meter over havets overflade, og udsigten fra toppen af de enorme klitter er betagende.

Lej sommerhus Kandestederne hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Kandestederne, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Kandestederne er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Kandestederne til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Kandestederne her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Kandestederne, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.