Del
Vælg mellem 249 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ålbæk_090-30099
Emne nr. 090-30099
Dejlig natur, lækker & børnevenlig badestrand og hyggelig havn

Aalbæk er opkaldt efter den bugt, byen ligger ved. Aalbæk havn har et autistisk maritimt miljø, der især tiltrækker mange lystsejlere, men havnen er desuden ramme om såvel erhvervsfiskeri som lystfiskeri.

Tæt ved Aalbæk ligger Aalbæk Klitplantage, hvor I kan nyde den smukke natur på en udflugt ad de afmærkede vandreruter. Godt 10 kilometer nordvest for Aalbæk befinder det unikke naturfænomen Råbjerg Mile sig – Danmarks største vandreklit, som hvert år bevæger sig omkring 15 meter mod nordøst. Toppen af milen er et godt udsigtspunkt.

Aalbæk Strand er særdeles børnevenlig med dejligt sand og lavt, roligt badevand. Ved stranden er der både kiosk, toiletfaciliteter samt nærliggende parkeringsplads. Området er velegnet til windsurfing og stranden er tildelt Blåt Flag.
Skagen, 20 kilometer nord for Aalbæk, har mange attraktioner og naturseværdigheder at byde på. Her kan I besøge Skagen Odde Naturcenter, Skagen Bunker Museum, Skagens Museum samt Den Tilsandede Kirke i Skagen Klitplantage.

Lej sommerhus Ålbæk her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Ålbæk, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ålbæk er således det perfekte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Ålbæk til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ålbæk her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Ålbæk, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.