Del
Vælg mellem 147 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lodskovvad_090-34894
Emne nr. 090-34894
Fredelige & naturskønne omgivelser — mange seværdigheder

Lodskovvad er beliggende i det rolige område Råbjerg nær ved plantage, klitter og strande. Her på østsiden af Skagens Odde ligger fine sandstrande, der er dejlig børnevenlige og indbyder til mange timers afslapning, leg og vandpjask.

Fra Lodskovvad er der under tyve kilometer til Jyllands nordligste punkt Grenen, hvor I, efter en køretur med Sandormen, kan prøve at stå med et ben i Kattegat og et i Skagerrak på samme tid. Fra Grenen er der anlagt fire naturstier, og kan benene klare endnu en udfordring, så snup de 210 trappetrin op til toppen af det 46 meter høje Skagen Fyr. Udsigten fra toppen over både Skagen, Grenen, Kattegat og Skagerrak er helt forrygende.

I Skagen kan I desuden besøge Skagen Bunkermuseum, Skagen Odde Naturcenter og den tilsandede Sct. Laurentii Kirke i Skagen Klitplantage.

Kom på enestående tæt hold af rovfuglenes fantastiske verden i Ørnereservatet i Bindslev. Besøgende overværer her et spektakulært show, hvor den uforlignelige flyvekunst og jagtteknik, som havørnen, kongeørnen, vandrefalken og jagtfalken mestrer, bliver synliggjort.

Lej sommerhus Lodskovvad her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Lodskovvad, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Lodskovvad er således det perfekte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Lodskovvad til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne hos os. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Lodskovvad her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Lodskovvad, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.