Del
Charmerende havneby — tæt på unikt naturområde & skønne strande

Hals er en hyggelig fiskerby beliggende ved Limfjordens østlige munding. De små, stemningsfyldte gader ligger alle tæt på byens omdrejningspunkt Hals Havn, hvor der i sommerhalvåret er masser af liv og aktivitet. I Hals er der både gode indkøbsmuligheder og restauranter.

Ganske få kilometer fra Hals ligger fine og særdeles børnevenlige strande, hvor I har masser af råderum til leg, afslapning og timevis af vandpjask. Trænger I til en badetur med mere action og flere faciliteter, så er badelandet ved Feriecenter Øster Hurup det helt perfekte valg.

Ikke langt fra Hals ligger Danmarks rekreative vildmark; Lille Vildmose, der er et eldorado for såvel historisk interesserede som naturelskere. På Lille Vildmose Centret kan I komme tæt på kongeørne, havørne, traner, vildsvin, kronhjorte og andre store dyr i deres rette element – den vil de natur. Desuden kan I eksempelvis flyve i ørne-simulator, se naturfilm og besøge oplevelsesrummet om Norden kæmper – elge og krondyr. Fra Lille Vildmose Centret kan I via smalsporsbanen køre med Tørvetoget ned til kanten af Birkesø, hvor der er fantastisk udsigt til det rige fugleliv.

Lej sommerhus Hals hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Hals, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hals er derfor det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Hals til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Hals her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Hals, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.