Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Asaa_130-A27506
Emne nr. 130-A27506
Særdeles børnevenlig strand ved hyggeligt, lille fiskerleje

Havnen i Asaa er hver torsdag i højsæsonen rammen om et livligt kræmmermarked, og havneområdet danner ofte rammen om levende musik og den særlige stemning, der følger med.
Syd for havnen ligger ”Krebsehavet”, som er et attraktivt område for windsurfere. Langs vejen til Asaa Havn ligger de karakteristiske fiskerhuse, der er bygget i 1930’erne, og som bidrager med en særlig atmosfære. I et af husene er Asaa Havnemuseum indrettet, og i nogle af de andre udstiller forskellige kunsthåndværkere.

Asaa Strand betegnes som østkystens bedste og mest børnevenlige, da det er en kyststrækning uden farlige revler, med ganske små bølger og vand, som kun langsomt bliver dybt.

Når I trænger til afveksling fra sol, sand og vand, er en mulighed at tage på udflugt til Voergaard Slot, hvor I kan opleve både gys, gru, spøgeri samt skrækindjagende historier fra trange fangekældre. Der gemmer sig både eventyrlige fortællinger og en flot kunstsamling bag den brede voldgrav og det vidunderlige renæssanceslots metertykke mure.

Lej sommerhus Asaa her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Asaa, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Asaa er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Asaa til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Asaa her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Asaa, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.