Del
Vælg mellem 99 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bisnap_160-E6146
Emne nr. 160-E6146
Strande i rolige omgivelser i kort afstand til store oplevelser

Den dejlige strand mellem Bisnap og Hou er med sit fine, lyse sand og rene, rolige vand helt ideel til børnefamilier. Kysten er her en barre-kyst hvilket betyder, der aflejres mere sand hvert eneste år, og at der desuden dannes småøer. Småøer, som både børn og voksne kan vade ud til så I kan lege, I har jeres egen ”øde ø”. Her er også gode udfoldelsesmuligheder for kite- og windsurfere.

Bisnap ligger i kort cykelafstand fra den gamle fiskerby Hals, hvor der sommeren igennem er masser af feriestemning og liv byens gader, på torvet og ikke mindst omkring havnen.

I området omkring Bisnap er der anlagt mange fine cykelstier – bl.a. i den nærliggende Koldkær Skov, en 60 ha plantage med både nåleskov og egekrat. Koldkær Skov er et yndet udflugtsmål til gå- eller cykelture mens der findes gode mountainbikespor i skovene omkring Aalborg.

En halv times kørsel fra Bisnap ligger Aalborg, som er en hyggelig handels- og kulturby med mange forskellige oplevelsesmuligheder og aktiviteter for hele familien. I kan tage på shoppetur, besøge de spændende gallerier eller lægge vejlen forbi topattraktionen Aalborg Zoo, hvor I bl.a. se de store isbjørne lege og boltre sig i vandet og møde de sjældne, asiatiske løver og Sumatra-tigre.

Lej sommerhus Bisnap hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Bisnap, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bisnap er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Bisnap til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Bisnap her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Bisnap, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.