Del
Vælg mellem 437 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hou_ 053-HA133
Emne nr. 053-HA133
Børnevenlige strande tæt ved autentisk fiskerleje med hyggelig havn

I sommersæsonen afholdes der hver mandag kræmmermarked på havnen i Hou, hvor der altid er en hyggelig stemning og meget at se på. Gamle fiskekuttere, flotte sejlbåde og ikke mindst havnens vartegn – vindharpeskulpturen. Familiens yngste vil sikkert have mest fokus på den fine legeplads og ishuset . . .

Knæk og bræk: I har mange gode fiskeoplevelser i vente her. I det naturskønne område mellem Hals og Hou, ligger Lagunen Fiskepark, der blot er en af Nordjyllands fiskeparker. Søen og omgivelserne er meget børne- og handicapvenlige og har fine faciliteter. På Havnen i Hou kan I leje en jolle, så I ligeledes kan prøve at fiske til havs.

Aalborg, 35 km væk, er næsten en storbys faciliteter med historiske bygninger, forskelligartede spisesteder, spændende specialforretninger samt et væld af kulturelle events og aktiviteter.

Ikke langt fra Hals ligger Danmarks rekreative vildmark; Lille Vildmose, der er et eldorado for såvel historisk interesserede som naturelskere. Lille Vildmose Centret indeholder spændende, interaktive udstillinger om mosen, og sommeren igennem afholdes der mange arrangementer for børn. I kan bl.a. flyve en tur i ørnesimulatoren, besøge den store elg og lege på den store naturlegeplads. Fra Lille Vildmose Centret kan I via smalsporsbanen køre med Tørvetoget ned til kanten af Birkesø, hvor der er fantastisk udsigt til det rige fugleliv.

Lej sommerhus Hou hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Hou, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hou er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Hou til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Hou her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Hou, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.