Del
Udlejning af privat sommerhus Mou_130-D61704
Emne nr. 130-D61704
Mange dejlige og børnevenlige strande inden for kort køreafstand

Beliggenheden ved Kattegat gør, der er mange gode muligheder for både badning og vandsport. Mou har sin egen havn, mens nærmeste badestrand findes 6 km øst på i Egense. Kører I mod nord er der endnu et par børnevenlige strande inden for rækkevidde – hhv. Bisnap Strand og Hou Strand. Syd for Mou ligger Øster Hurup Strand, en kilometerlang skøn, hvid badestrand med lavt vand og gode faciliteter. Perfekt til forskellige strandaktiviteter og vandsport.

Aalborg, Nordjyllands hovedby, rummer i høj grad næsten alle tænkelige storbys faciliteter. Her finder I historiske bygninger, stor variation af spisesteder, mange spændende specialforretninger samt, året rundt, et væld af kulturelle events og aktiviteter.

Fart i ferien? I kan, helt lovligt, køre om kap på den ca. 650 meter lange bane hos Gokart Jylland Mou, der er beliggende på en 40.000 m2 stor naturgrund i udkanten af Mou. Den flotte og teknisk udfordrende gokartbane står klar til at I kan udfordre hinanden i nogle actionfyldte heats.

Lej sommerhus Mou hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Mou, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Mou er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Mou til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Mou hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Mou, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.