Del
Vælg mellem 180 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Koldkær_192-1682
Emne nr. 192-1682
Børnevenligt badevand, naturskønt område med godt fiskevand

Strandene beliggende ved Koldkær er fantastisk fine og særdeles børnevenlige uden stærk understrøm og høje bølger. Kysten er her en barre-kyst hvilket betyder, der aflejres mere sand hvert eneste år, og at der desuden dannes småøer. Småøer, som både børn og voksne kan vade ud til så I kan lege, I har jeres egen ”øde ø”.

Den 60 ha store plantage Koldkær Skov indeholder både nåleskov, egekrat, klit og strand, og er et yndet udflugtsmål til såvel gå- som cykelture. Er I til mountainbike kan ruterne i skovene omkring Aalborg anbefales.
Hvis vejret kalder på indendørs aktiviteter kan strandturen skiftes ud med en tur i Koldkær Svømmehal, som ligger i et naturskønt område med udsigt over Kattegats strande. I svømmehallen er et bassin med 25 m baner, et minibassin til de yngste, rutsjebane og et stort udvalg af badedyr samt sauna.

Besøg også Hals by, som har en lang og spændende historie, I kan opleve på Hals Skanse. På voldene står tre kanoner, og i skansegården ligger Tøjhuset, museet og Krudtkammeret. Sommeren igennem er der liv og glade dage på havnen med levende musik samt udendørs servering foran restauranterne. Gågaden har gode shopping muligheder, og ved torvet finder I byens vartegn ”Hvalkæberne”.

Lej sommerhus Koldkær hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Koldkær, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Koldkær er således det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Koldkær til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for ulejligheden med at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Koldkær her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Koldkær, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.