Del
Vælg mellem 5 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gerå_130-A27447.jpg
Emne nr. 130-A27447
Fredelige omgivelser tæt på hyggeligt fiskerleje og gode strande

Gerå ligger ganske få kilometer syd for det lille hyggelige fiskerleje Asaa. På havnen i Asaa bidrager de gamle, karakteristiske fiskerhuse med en særlig atmosfære, og et af husene indeholder Asaa Havnemuseum, hvor det er muligt at genopleve hvordan livet som fisker foregik i gamle dage. Museet har to sjove, autentiske tilbygninger i form af henholdsvis en forstavn og et styrehus.

Der er gode muligheder for ørredfiskeri i Gerå Voerå, og fiskekort kan købes på en lang række udsalgssteder i området. Hos Hou Bådudlejning kan I leje en jolle, hvis I gerne vil sejle ud og nyde området fra vandsiden.

De dejlige sandstrande ved Hals og Hou indbyder til timevis af herlig vandpjaskeri, og selv helt små børn kan lege trygt i strandkanten idet bølgerne er ganske små og fredelige og stranden er desuden bilfri.

Aalborg ligger i kort køreafstand fra Gerå, og er nærmest en helt lille storby med historiske bygninger, forskelligartede spisesteder, spændende specialforretninger og et væld af kulturelle aktiviteter.

Aalborg Zoo byder året rundt på leg, læring og underholdning, som hele familien kan samles om. Her kan I opleve trænede dyr på Zoofari-Scenen og slå jer løs på naturlegepladsen. I kommer tæt på mange af verdens vilde dyr, lærer om naturbevarelse og bæredygtighed samt kan deltage i et væld af sjove aktiviteter.

Lej sommerhus Gerå hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Gerå, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Gerå er således det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Gerå til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Gerå her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Gerå, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.