Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Storvorde_053-HA119
Emne nr. 053-HA119
Helt tæt på Nordjyllands ministorby Aalborg

Kun 14 km sydøst for Aalborg ligger den lille hyggelige by Storvorde i naturskønne omgivelser. I Aalborg findes næsten alle tænkelige storbys faciliteter. Byens nye, store aktiv er havnefronten, der gennem flere år har undergået en utrolig forvandling. Fra at have været et travlt industrikvarter er havnefronten i dag en oase i Aalborg indeholdende arkitektur i verdensklasse, spændende gastronomi samt hyggelig storbystemning. Alt sammen placeret helt ned til vandet i fantastiske omgivelser. I sommerhalvåret kan I bade i Aalborg Havnebad, hvor der også er faciliteter som stole, parasoller, sup-boards og klatrevæg til rådighed.

Eksempler på Aalborg øvrige spændende attraktioner er naturligvis Aalborg Zoo, Utzon Center, Aalborg Historiske Museum, Aalborgtårnet, Leos Legeland, Gråbrødrekloster Museet og Kunsthal Nord.

Godt 20 km fra Storevorde ligger en af Danmarks skønneste naturområder Lille Vildmose. I Lille Vildmose Centret mødes I af spændende, interaktive udstillinger om mosen, og sommeren igennem afholdes der forskelligartede arrangementer for børn, og I kan bl.a. flyve en tur i ørnesimulatoren, besøge den store elg og lade børnene slå sig løs på den store naturlegeplads. Fra Lille Vildmose Centret kan I med smalsporsbanen køre med Tørvetoget ned til kanten af Birkesø.

Lej sommerhus Storvorde hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Storvorde, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Storvorde er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Storvorde til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Storvorde hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Storvorde, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.