Del
Spændende attraktioner, hyggelige byer & masser af dejlig natur

En af de mange familievenlige attraktioner i Vendsyssel er Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Alt i alt er der her, i 6 millioner liter akvarievand, repræsenteret 81 forskellige dyrearter, som eksisterer i Nordsøen. I Nordsøen Oceanarium møder I ved indgangen et stort 3D-kort over Nordsøen, der er starten til ”ekspedition Nordsøens 7 destinationer” – en sjov og lærerig oplevelse hele familien kan være sammen om.

Fun House Frederikshavn er et perfekt udflugtsmål, hvis I trænger til en underholdende og action fyldt dag under tag. På de 1500 kvadratmeter kan I give den gas på og med faciliteter som boldhav, rutsjebaner, softplay-område, hoppeborg, boldbane, boldkanon, trampoliner og en masse arkademaskiner.

I Brønderslev venter jer flotte naturoplevelser i Dronninglund Storskov, som har gode, afmærkede vandre- og cykelstier i hele skoven. Desuden ligger Nordjyllands højeste punkt ”Knøsen” her. Et andet unikt naturområde er højmosen Store Vildmose, som har et rigt dyre- og planteliv og, ikke mindst, en spændende kulturhistorie.

Lej sommerhus Vendsyssel hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Vendsyssel, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vendsyssel er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Vendsyssel til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Vendsyssel hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Vendsyssel, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.